A Kölcsey Társaság

A Kölcsey Társaság Fehérgyarmat központtal bejegyzett közhasznú kulturális szervezet, mely az elsők között jött létre a magyarországi civil szervezetek sorában. A Társaság célja Kölcsey Ferenc és műve, különösen a Hymnus kultuszának fenntartása illetve elmélyítése. Ennek érdekében társaságunk könyveket ad ki, programokat rendez és emlékhelyeket tart fenn Magyarországon és Romániában. Társaságunk kezdeményezésre vált január 22-e a Magyar Kultúra Napjává. Az e napot megelőző vasárnap, az országos rendezvénysorozat nyitányaként adjuk át a szatmárcsekei református templomban Társaságunk díját a magyar kultúrában jelentős teljesítményeket elérő művészeknek.

A Kölcsey Társaság


A Kölcsey Társaság Fehérgyarmat központtal bejegyzett közhasznú kulturális szervezet, mely az elsők között jött létre a magyarországi civil szervezetek sorában. A Társaság célja Kölcsey Ferenc és műve, különösen a Hymnus kultuszának fenntartása illetve elmélyítése. Ennek érdekében társaságunk könyveket ad ki, programokat rendez és emlékhelyeket tart fenn Magyarországon és Romániában. Társaságunk kezdeményezésre vált január 22-e a […]

A történeti Szatmár vármegye – meghívó könyvbemutatóra


2017. február 16., 15.30, Magyar Napló Könyvesbolt, Budapest.

1%


Tisztelt látogatónk! Ha ismeri és hasznosnak találja Társaságunk tevékenységét, kérjük adója 1%-ának felajánlásával támogassa munkánkat!

Laudáció Kósa Ferencről

…a Kölcsey-plakettel történő kitüntetése alkalmából a Magyar Kultúra Napján.